Kenan ilk Motogp2 yarışına 4. sıradan başlayacak

2007 yılının ardından 2010 yılında da Supersport Dünya Şampiyonu olmayı başaran Kenan sofuoğlu, Technomag-CIP SUTER takımı Motogp2 kategorisindeki sezonun son iki yarışına katılacak. Bu haftasonu yapılacak Estoril pistindeki yarışa 4. sırada ve en ön çizgiden başlayacak. Yağmur nedeniyle iptal edilen sıralama turları yapılamayanca, antreman turlarına göre yarışa başlayacak olan Moto2 sürücüleri arasında Kenan dikkat çekiyor. Çünkü, Kenan bu veya sonraki yarışı kazanması durumunda, Dünya Şampiyonu ünvanının yanına, bir sezon içinde hem WSBK hem MOTOGP'de yarış kazanan ilk isim olarak adını tarihe yazdırma şansı var.

Kenan çok büyük bir iddia ile çıkmıyor bu yarişlara, sonuçta kendini deneme ve gösterme yarışı bunlar. Sağlığını ve kariyerini bir sıra üstte bitirmek için tehlikeye atmayacaktır ve tüm turları tamamlayarak olabildiğince tutarlı-dengeli bir yarış sürdürmeye çalışacaktır.


İşte sizlere Kenan'ın yeni takımı ile çıktığı Estoril'den fotoğrafları.

Başarılar Kenan!

Not: Türkiyede Motogp'nin yayın hakları NTV'de. ancak bir çok MotoGP yarışını canlı vermeyen NTV Kenanın ilk yarışını canlı veya banttan gösterir mi bilmiyoruz henüz. İmkanı olanlar British Eurospot2'den veya BBC'den izleyebilirler yarınki yarışı. Veya myp2p.eu sayfasındaki linklerden canlı yayın yapan bir internet kanalını deneyebilirsiniz.







Fotoğraflar: Crash.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder