Canı Sıkılanlara...

Tatilde canınız mı sıkılıyor? Sıkılır tabi, koca yaz nasıl geçecek... Size birkaç önerimiz olacak...
1. Online oyunlar (travian, generals, counter, vs.)
bazı online oyunları oynamanız için bilgisayarınıza oyunu kurmanız bir de hamachi kurmanız gerekir bazıları ise browser oyunu olduğu için kurulum istemez ;)
2. Diziler (diziport.com)
İnternetten dizi indirip seyredebilirsiniz, ya da indirmeden seyredebilirsiniz. Çok güzel diziler var: Lost, How I Met Your Mother, Coupling, The Big Bang Theory, Chuck, Prison Break, Heroes vs...
3. Forumlar
İlgi alanınıza göre bir foruma üye olun, yeni bilgiler edinin, bilgilerinizi paylaşın, alanınız ile ilgili çok farklı ilerlemeler kaydedebilirsiniz, yararlı oluyor gerçekten ;)
4. Bloglar
Yine çok güzel zaman geçirebileceğiniz Weblogları takip edebilirsiniz, RSS ile daha hızlı takip edebilirsiniz birçok blogu, hem yeni fikirler okursunuz, hem güzel vakit geçer, hoşunuza giderse bir blog da siz açarsınız, ücretsiz blog servisleriyle... Hem fikirlerinizi yazar rahatlarsınız, hem reklamlardan gelir elde edersiniz...
5. Videolar
Video sitelerine girip ilginç komik videolar seyredebilirsiniz, yine hoş vakit geçirirsiniz ;)

1 yorum:

  1. Lost (drama, gizem, heyecan, merak, flashback dolu dünyada en iyi dizi kabul ediliyor.)

    Heroes (doğaüstü gücü olan kahramanları biliriz, x-men deki karakterlere benzer birçok kahramanın olduğu bol süper güçlü, ilk sezonu oldukça kanlı hoş bir dizi

    Prison Break (ülkemizde bir hayli seveni bulunan geçtiğimiz ayda sona eren hapisane-kaçış-kovalamaca- devlet içi yasadışı örgüt(ergenekon'un abd versiyonu gibi :D) unsurları içeren güzel bağlayıcı bir dizi.)

    how i met your mother (bir grup arkadaşın yaşamlarını abartılı bicimde anlatan, basit gençlik dizilerini ötesinde, 20şer dklık bölümler halinde çok hoş bir amerikan dizisi. ahlak anlayışları da bir hayli abartılmış, zira kim kime dumduma durumu var :P )

    Chuck (Zoraki ajan chuck bartowski.. istemeden fbi-nsa ve kötü adamlar arasında kalan chuck, güzel ve gizli ajan sarah'a aşık olur. komedi aşk poliseyi karışımı gerçekten de sade ve çok izlenesi bir dizidir kendisi. )

    The big bang theory ( leonard ve sheldon iki ultra zeki uçmuş fizikçilerdir ki, masterlar doktoralar, bunların bilimden uzak normal hayatına devam eden seksi komşuları penny ve diğer geek arkadaşlarının ev içi maceralarını anlatan kısa bölümlerden oluşan bilimsel içeriği de olan beğendiğimiz bir dizi. )

    Coupling (himym'a göre daha erken çekilmiş biraz daha fazla cinsel konuların oldugu gençlik dizisi, bu dizi diğerlerinden farklı olarak abd degil ingiliz yapımı.)

    six feet under - cenaze hizmetliri veren bir ailenin yaşantısını anlatan inginç bir dizi

    the it crowd - big bang theory'nin bilgisayarci versiyonu gibi, bu da bir ingiliz dizisi.

    Weeds - uyuşturucu satan dul bir kadının hikayesi, kadınların dünyasına daha çok yer vermişler, en azından benim izlediğim kadarında öyleydi. :)

    bunun dışında yazın izlenebilecek
    BBC planet earth
    BBC power of the planet
    BBC great events
    Eurosport yılbaşı özel WATTS ZAP bölümleri gülmekten kırılacaksınız. :)
    BBC parallel Universes
    BBC What is wrong with the gravity

    Motorsporlarıyla ilgiliyseniz:
    WRC 2006-2007-2008-2009
    WSS 2009 izleyerek yazın boş olan vaktinizi değerlendirebilirsiniz :):)

    YanıtlaSil