Dün indirdiğimiz güncelleme neydi?-Microsoft'tan Office uyarısı

Otomatik güncellemeleri açık olanlar dün birşeylerin yüklendiğini farketmiştir. acaba Servis Pack 3'ten sonra yeni güncelleme sağlamayacağını duyuran Microsoft'u dünkü yamayı yayınlamaya iten neydi?
Cevabı:

Microsoft'tan Office uyarısı: Hackerlar saldırıyor, programı kaldırın Amerika'da hackerler Microsoft Office programlı bilgisayarlara saldırı başlattı.

Microsoft tarafından yapılan açıklamada, saldırganlar Windows'ta buldukları boşlukları değerlendirerek saldırılarını gerçekleştirdiklerini bildirirken, tehdit altında olan versiyonların Office XP, 2003 ve 2007 olduklarını belirtti.

Kullanıcılarından geçici olarak Office programlarını kaldırmalarını tavsiye eden Microsoft, ancak bu sayede saldırıları atlatabileceklerini uyarısnda bulundu.

Microsoft saldırıları en hafif şekilde atlatabilmek için kullanıcılarına http://support.microsoft.com/kb/973472 internet adresinden indirebilecekleri geçici programlarıda kullanıcılarına sundu.

Dünya'daki bilgisayarların yüzde doksanında bulunan Microsoft'un işletim sistemi Windows, hackerlerin hedefinde bulunarak sürekli olarak saldırılarına maruz kalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder