English Linguistic E book siteleri e kitap

Herkese merhaba


Ücretsiz E-BOOK sitelerine devam ediyoruz. Şimdi size 3 siteyi de tanıtacağım. sitelerin ön gösterimi için fareyi site adresi üzerinde getirin.


1. http://www.freebookspot.in


Bu sitede de yine baya bir kaynak var. Bu siteye üyelik gerekmiyor. Adrese tıklayıp açılan sayfada hemen ortada bulunan bölümden arama yapabiliriz. Arama sonucu bulduğumuz kitaba tıklayınca açılan sayfada hemen alt bölümde kitabı indirebileceğimiz linkleri görebiliriz. Burada başta rapidshare olmak üzere diğer indirme adreslerini de görebilirsiniz. Ama hepsinin dosya indirme mantığı rapidshare gibidir. Kitabı indireceğimiz linke tıklayıp sayfanın bizi yönlendirmesini bekliyoruz. Eğer sayfa otamatik olarak yönlenmez ise siz açılan sayfadaki turuncu renkli linke tıklayıp sayfanın açılmasını sağlayın ve indirmeye başlayın.


NOT: Kitapların indireceğiniz linklerin yazılı olduğu yerde hemen linklerin sağında “password” bölümünde bazı kitaplar için şifreler var. Bunları linke tıklamadan kayıt edin bir yere. Çünkü kitabı indirdikten sonra orada yazılı olan şifre ile kitabı açacaksınız. Tabii bu tüm kitaplar için geçerli değil. Birde bir kitap için birden fazla link var aslında hepsi aynı kitap. Siz sadece bir tane linkten indirmeniz yeterli.


2. http://englishtips.org/

Evet bu siteyi duymuş olma ihtimaliniz yüksektir ama olsun ben yine de size tanıtayım. Adrese tıklayınca site Rusça olarak açılacaktır. Endişelenmeyin çünkü sayfanın sağ üst köşesindeki İngiliz bayrağına tıkladığınızda site İngilizce olarak görünmeye başlayacaktır. Bu site de üyelik istiyor ama üzülmeyin ben hallettim sizin adınıza. J Sayfa İngilizce olarak görünmeye başladıktan sonra sol taraftaki “login” bölümüne: linguistic “pasword” bölümüne ise: 123456789 yazıyoruz ve alttaki “login” butonuna tıklayıp site giriş yapmış oluyoruz. Bu sitede linguistic ile ilgili 998 tane e book var ayrıca sol tarafta daha bir çok konu hakkında kitap olduğunu göreceksiniz.


Eğer bir kitap arattıracaksanız sayfanın sol üst tarafında “search” bölümünden istediğiniz konuyu yazıp arattırabilirsiniz. Şimdi diyelim ki yaptığınız arama sonucu kitabı buldunuz. Bulduğunuz kitabın hemen sağ alt tarafında “MORE” butonuna tıklıyoruz açılan sayfada genellikle rapidshare linkleri gözükür ve hemen oradan indirebilirsiniz. Ama eğer linkler gözükmüyorsa orda “Accept the Download Agreement” butonuna tıklarsanız yine hemen rapidshare linkleri gözükür ve oradan indirirsiniz. İşiniz bittikten sonra lütfen sayfanın sağ üst köşesindeki “LOGOUT” butonuna tıklayıp siteden öyle ayrılın. Kolay gelsin


3. http://gigapedia.com/

Bu siteye üyelik gerekiyor. Ama üzülmeyin ben sizin için o problemi halettim. Adrese tıklayıp siteye girince açılan sayfada sağ üst köşede “Login” e tıklıyoruz. Ekrana gelen sayfada “Username” kısmına linguistic “password” kısmına 123456789 yazıyoruz sonra CAPTCHA: yazan yere oradaki her iki kelimeyide yazıp login e tıklıyoruz evet şimdi siteye girmiş bulunuyoruz. Eğer burda bir kitap yada konu ile ilgili kitap arayacaksanız sağ üst taraftaki search kısmına istediğinizi yazıp hemen oranın sol tarafında yazan google yazısının yanındaki minik üçgene tıklayıp ordan gigapedia yı seçiyoruz.


(NOT: burda gigapedia yı seçmezseniz size google dan saçpma sapan şeyleri sonuç olarak gösterecektir.) ondan sonra search butununa tıklıyoruz. Arama sonucana gore çıkan kitapların birini seçip üstüne tıklayınca açılan sayfada üst kısımda “links” e tıklıyoruz. Orda rapidshare yada diğer yükleme adreslerine tıklayıp kitabı indiriyoruz. Hayırlı olsun yeni ücretsiz orjinal e-kitabınız.. Burada ayrıca bizim branştaki tüm kitapları görmek istiyorsanız ki bu sitede 7843 tane linguistic ile ilgili kitap var o zaman hemen yukarıdaki “browse” butonunun yanındaki minik üçgene tıklıyoruz ve açılan yerde “categories” butonuna tıklıyoruz açılan sayfada aşağılarda Language / Linguistics / Grammar bölümü var ona tıklayıp kitapları görebilir ve istediğinizi indirebilirsiniz

1 yorum:

  1. çok teşekkürler benim için çok gerekli olan bir kitabı buldum...

    YanıtlaSil